Kramer: Dan ben je die ADO-spits die het Feyenoord-niveau niet aankan

Kramer: "Dan ben je die ADO-spits die het Feyenoord-niveau niet aankan"

08-10-2015 11:27
6

Michiel Kramer is over het algemeen recht voor zijn raap. Zo zei de Feyenoord-spits onlangs nog in de pers dat hij hartslagmeters onzin vindt en dat een pittige ochtendtraining na een wedstrijd naar zijn mening totaal geen zin heeft. 

"Zo’n uitspraak wordt dan meteen weer opgeblazen", reageert hij lachend in een interview met Nieuwe Revu.  "Ik heb alleen gezegd dat ik meer geloof in de klik tussen spelers en trainers dan in zo’n metertje. Ik snap dat ze zaken willen monitoren, maar het gevoel bij een voetballer, noem het pure intuïtie, is toch veel belangrijker dan dat je zo’n ding om moet?"

Kramer merkt dat er bij Feyenoord een heel andere druk heerst dan bij zijn oude club ADO Den Haag, waar hij vorig jaar de ene na de andere goal maakte. "Als je bij Feyenoord een aantal opgelegde kansen mist, zijn de mensen op de tribune meedogenloos. Dan ben je die ADO-spits die het Feyenoord-niveau niet aankan", weet hij.

"En dat is ook prima. Hier moet je meteen presteren. Als je bij ADO vier wedstrijden niks raakt, sta je er de vijfde ook nog in, dat is een groot verschil. Maar ik weet zeker dat als je hard werkt, Het Legioen dat ook wel ziet en je sowieso respect krijgt. Als je loopt te kutten, kun je het hier snel vergeten", aldus Kramer.