'Feyenoord speelt in op vertrek Vilhena en vecht met PSV om Fer'

'Feyenoord speelt in op vertrek Vilhena en vecht met PSV om Fer'

23-11-2015 23:10
13

Leroy Fer is volgens het Algemeen Dagbad in beeld bij Feyenoord. De Rotterdammers zien in de middenvelder van Queens Park Rangers de ideale vervanger voor Tonny Vilhena, die komende winter normaal gesproken vertrekt.

Feyenoord zou inmiddels al contact hebben opgenomen met Fer, die met QPR op het één na hoogste niveau in Engeland actief is. De Rotterdamse club wil de middenvelder huren, een permanente overname is niet mogelijk. In de strijd om Fer zou Feyenoord concurrentie hebben van PSV, die ook wel wat ziet in de fysiek sterke speler.

Wedden

Meer odds

Volgens het Algemeen Dagblad staat Fer niet onwelwillend tegenover een terugkeer naar de club waar hij in 2011 vertrok. De in Zoetermeer geboren speler zou een voorbeeld willen nemen aan Eljero Elia, die zijn carrière bij Feyenoord nieuw leven heeft ingeblazen en inmiddels zelfs weer in beeld is bij het Nederlands elftal.

Feyenoord rekent op een vertrek van Vilhena, die over een aflopende verbintenis beschikt. Als de Rotterdamse club nog wat aan de middenvelder wil verdienen, zal het in de winterstop zaken moeten doen.