Ajax gewaarschuwd door man in vorm: Yeah, the biggest game of the season!

Ajax gewaarschuwd door man in vorm: "Yeah, the biggest game of the season!"

25-11-2015 13:16
13

PEC Zwolle neemt het in speelronde veertien van de Eredivisie op tegen Ajax. De thuisploeg is helemaal klaar voor de confrontatie met de koploper uit de Eredivisie, zo laat Ryan Thomas weten aan Voetbal International. 

"Yeah, the biggest game of the season! Tegen hen hebben we het de laatste jaren vaak goed gedaan", aldus de jonge aanvaller, die in bloedvorm verkeert. "Wij hebben de boel weer op de rails en zullen met vertrouwen aan de aftrap verschijnen. Wij zijn klaar voor Ajax."

Thomas ligt momenteel nog tot medio 2018 vast in Zwolle. Afgelopen weekend, kort na de winst op Roda JC (0-5), maakte de Nieuw-Zeelander bekend dat hij voor één jaar gaat bijtekenen. "Als ik nu naar een grotere club ga, is de kans aanwezig dat ik daar op de bank moet zitten. Bij PEC kan ik me nog altijd ontwikkelen", licht hij toe.

"Ik voel hier veel vertrouwen. Sowieso van de trainer, maar ook van de club. Dat blijkt uit het nieuwe contract. We zijn er bijna uit. Als ik elke wedstrijd twee keer blijf scoren, maar voorlopig zit ik goed bij PEC."