Opvallend gerucht in Engeland: 'Stam zet zinnen op vertrek bij Ajax'

Opvallend gerucht in Engeland: 'Stam zet zinnen op vertrek bij Ajax'

27-11-2015 16:54
4

In Engeland gonst het vrijdag van de geruchten rond Jaap Stam. De trainer van Jong Ajax wil volgens The Daily Mail koste wat kost manager van Queens Park Rangers worden.

Stam heeft zijn zitten gezet op een overstap naar Loftus Road, meldt de krant vrijdag. De oud-verdediger van Manchester United droomt van een terugkeer naar Engeland en toen hij hoorde dat men bij Queens Park Rangers op zoek is naar een nieuwe manager, heeft hij zichzelf aangeboden.

Wedden

Meer odds

Les Ferdinand, technisch directeur van QPR, zou Stam hebben opgeschreven op zijn lijstje met kandidaten. Ook Jerrel Hasselbaink staat daarop, samen met Gary Rowett en Chris Powell.

Het is zéér de vraag of Stam ook daadwerkelijk kost wat kost naar Queens Park Rangers wil vertrekken. Hij wordt bij Ajax gezien als de natuurlijke opvolger van Frank de Boer na dit seizoen, terwijl The R's ook niet echt tot de verbeelding spreken.

Onder de huidige manager Neil Warnock speelt de club in de grijze middenmoot van het Championship (vijftiende). Met Leroy Fer en Tjaronn Chery spelen er twee Nederlanders op Loftus Road.