Hake keihard voor recidivist van FC Twente: Kijk jij thuis de wedstrijd maar

Hake keihard voor recidivist van FC Twente: "Kijk jij thuis de wedstrijd maar"

29-11-2015 07:12
4

Jerson Cabral heeft zichzelf zaterdagavond een slechte dienst bewezen. De vleugelaanvaller van FC Twente kwam te laat opdagen voor de wedstrijdbespreking in aanloop naar het duel met Willem II. René Hake stuurde het enfant terrible daarop naar huis. 

De buitenspeler zou aanvankelijk deel uitmaken van de wedstrijdselectie van de Tukkers. Cabral (24) arriveerde echter te laat in het stadion. Interim-trainer Hake had daarop een korte, doch heldere boodschap voor de voormalig speler van onder meer Feyenoord en ADO Den Haag. "Kijk jij thuis de wedstrijd maar", zou de oefenmeester volgens RTV Oost tegen de speler hebben gezegd. 

Cabral, die vorig seizoen door Twente werd uitgeleend aan Willem II, nam het in het verleden vaker niet al te nauw met de regels. De inmiddels ontslagen Alfred Schreuder had bij aanvang van dit seizoen geen plek in zijn selectie voor de dribbelaar. Hake rehabiliteerde Cabral. Zonder inmenging van de aanvaller ging Twente zaterdag overigens kansloos onderuit tegen Willem II: 1-3.