Cillessen maakt nieuw vuurtje: 'Nou en? Kramer is ook geen vriend van me'

Cillessen maakt nieuw vuurtje: 'Nou en? Kramer is ook geen vriend van me'

05-02-2016 18:03
50

Jasper Cillessen had het in het verleden flink aan de stok met Colin Kazim-Richards. De Ajax-keeper komt de aanvaller aanstaande zondag in de Klassieker niet meer tegen, want de aanvaller is overgestapt van Feyenoord naar Celtic.

Over de Kazim-kwestie wil Cillessen het liever niet meer hebben. Kazim is er niet meer bij. "Nou en? Jullie maken er een mooi verhaal van, daar heb ik geen zin in." Daarna over Kramer: "Ik kan me herinneren dat Kramer ook geen vriend van me is." De Ajax-doelman werd donderdag door een delegatie met Ajax-fans op scherp gezet in een gesprek.

"De supporters hebben ons even duidelijk gemaakt waar het om gaat. Maar dat wisten wij al", aldus Cillessen, die samen met trainer Frank de Boer en ploeggenoten Davy Klaassen, Nemanja Gudelj en Mitchell Dijks het gesprek voerde. "Ze (een afvaardiging van de supporters, red.) hebben de puntjes op de i gezet. Ze hebben aangegeven dat ze zondag 100 minuten lang gas gaan geven, want na 90 minuten kan het nog niet beslist zijn."

"Ze zijn hard, maar reëel. Zij weten ook dat wij geen wonderen kunnen verrichten. Dat eisen ze ook niet. Ze zijn duidelijk over wat ze van ons willen en wat wij van hun willen. Dat gaan we hopelijk zondag laten zien. Als wij van Feyenoord winnen dan streep je weer een kampioenskandidaat af. En wij zijn er nog steeds van overtuigd dat wij met de titel aan de haal gaan", besluit de keeper.