Oud-Ajacied voelt niets meer voor recordkampioen: Sterke band heb ik niet

Oud-Ajacied voelt niets meer voor recordkampioen: "Sterke band heb ik niet"

10-02-2016 17:32
7

Voor Sergio Padt staat zondag een op het oog interessante wedstrijd op het programma. De doelman van FC Groningen neemt het met zijn ploeg op tegen Ajax, de ploeg waar hij zijn opleiding genoot. Padt ziet echter geen verschil met een andere wedstrijd.

"Ik heb, sinds ik er weg ben, inmiddels al drie keer tegen Ajax gespeeld en er voetballen zo langzamerhand niet veel spelers meer in dat team met wie ik in de jeugd heb samengespeeld", zegt Padt in gesprek met Wasserman. "Een echt sterke band heb ik daarom niet meer met de club. Maar Ajax blijft een aansprekende tegenstander. Er zal dus wel veel familie van mij op de tribune zitten, en dat is natuurlijk altijd leuk."

Wedden

Meer odds

Padt is in vorm de laatste weken en is belangrijk voor FC Groningen, dat momenteel op een zevende plaats staat. "Alles draait om punten pakken. Maar dat ik het nu goed doe, geeft natuurlijk wel veel vertrouwen. In de Euroborg spelen we, met het fanatieke publiek achter ons, meestal sterke wedstrijden. We hebben ook alle vertrouwen in een goede afloop."