Suarez flirt met Ajax: Zou dolgraag terugkeren, zij hebben mij de kans gegeven

Suarez flirt met Ajax: "Zou dolgraag terugkeren, zij hebben mij de kans gegeven"

13-02-2016 09:24
26

Als het aan Luis Suarez ligt speelt hij nog jaren voor FC Barcelona. De 29-jarige Uruguayaan heeft echter benadrukt dat hij ook nog eens het shirt van Ajax hoopt te dragen.

"Ik wil nog jaren bij Barcelona blijven, maar ik weet dat het niet altijd zo werkt", zegt Suarez in gesprek met voormalig Liverpool-teamgenoot Jamie Carragher voor The Daily Mail. "Als ik terugkeer in de Premier League, zou het alleen bij Liverpool zijn. Ik ga niet naar een ander team. Het zou mij niet om het geld gaan. Daarnaast zou ik dolgraag terugkeren bij Ajax. Zij hebben me de kans gegeven om me als speler te ontwikkelen in Europa."

Suarez geniet in dienst van Barcelona naar eigen zeggen meer van het spelletje dan eerder bij Liverpool en Ajax. "Ik voel minder verantwoordelijkheid dan bij de andere teams. Het voelde soms alsof het bij Ajax en Liverpool allemaal van mij moest komen. Nu geniet en lach ik iedere keer als ik op het veld sta. Ik had nooit gedacht dat ik met zulke sterren voor het beste team van de wereld zou spelen."