Kalezic niet onder de indruk na schitterende assist: 'Vooral slecht van ons'

Kalezic niet onder de indruk na schitterende assist: 'Vooral slecht van ons'

14-02-2016 08:55
7

Roda JC ging zaterdag onderuit tegen FC Twente (0-1) en daalde een plaatsje op de ranglijst. De ploeg van Darije Kalezic staat nu op een veertiende plaats. Toch is de trainer van de Limburgers niet ontevreden over zijn ploeg.

"We hebben kansen gehad om te winnen, maar één moment heeft ons vanavond de wedstrijd gekost", doelt Kalezic in gesprek met de NOS op de treffer van de Tukkers. "Maar we speelden ook gewoon tegen een goede ploeg. Twente scoort drie keer in Heerenveen, drie keer tegen FC Utrecht en vier keer tegen Heracles, terwijl ze vanavond bijna niet voor de goal zijn geweest. Dat hebben we wel goed gedaan. Ik ben ook niet ontevreden, maar het is maar wat je van ons verwacht."

De goal kwam na een knappe assist van Jeroen van der Lely, die achteraf geroemd werd. Kalezic kon er niet blij van worden. "Ik vond er niks moois aan. Natuurlijk kan ik daar niet van genieten. Hij had veel te veel tijd en ruimte om die bal te geven. Het was vooral slecht van ons, een heel gemakkelijk weggegeven en goedkope goal."