Brands: 'Laten we zeggen dat ik heel veel respect heb voor Davy Pröpper'

Brands: 'Laten we zeggen dat ik heel veel respect heb voor Davy Pröpper'

03-05-2016 21:52
10

Marcel Brands is al druk bezig met het samenstellen van de selectie van PSV voor volgend seizoen. De technisch manager van PSV blikte echter eerst nog even terug op de huidige jaargang. 

Brands wijst in gesprek met PSV TV de beste PSV'er van het seizoen aan. "Dat is voor mij natuurlijk moeilijk om aan te geven", begint hij tegenover het clubkanaal. "Maar laten we zeggen dat ik heel veel respect heb voor de manier waarop Davy Pröpper zich aangepast heeft hier, vanaf dag één leek het alsof hij hier al jaren speelde. Dat vind ik heel erg knap."

Ook over de toekomst hield Brands zich op de vlakte. "Misschien is het ook wel leuk om te zeggen dat ik het komende jaar en de komende jaren heel veel verwacht van Stevie Bergwijn."

Bergwijn wordt bij PSV al een tijdje bestempeld als 'de nieuwe Memphis'. Hij speelt zijn wedstrijden vooral in Jong PSV, waar hij in twintig duels negen keer scoorde. Bergwijn maakte in 2014 al zijn debuut gemaakt in de hoofdmacht, tijdens de bekerwedstrijd tegen Almere City (1-5).