De Visser 'drumt' bij Chelsea: 'Koop hem, een supertalent, een klassevoetballer'

De Visser 'drumt' bij Chelsea: 'Koop hem, een supertalent, een klassevoetballer'

05-05-2016 14:02
3

Piet de Visser kan het vertrek van Kevin De Bruyne bij Chelsea nog altijd moeilijk van zich afzetten. De Belg speelt inmiddels de pannen van het dak bij Manchester City.

De Bruyne vertrok ruim twee jaar geleden bij Chelsea door een gebrek aan perspectief onder José Mourinho. De Visser sprak eerder al zijn ergernis uit en doet dat donderdag opnieuw tegenover Sporza. "Pijn is een groot woord, maar ik ben toch heel boos geweest toen Chelsea De Bruyne liet gaan", vertelt de meesterscout aan het Belgische medium.

Wedden

Meer odds

Enkele weken geleden kreeg Chelsea een 0-3 oorwassing van Manchester City, onder aanvoering van een ijzersterke De Bruyne. De Visser: "Als Chelsea-man zat ik te balen, maar binnenin had ik zo'n plezier dat Kevin dat Chelsea-middenveld in z'n eentje afmaakte. Mijn hart valt dan open, maar ondanks het verlies van Chelsea heb ik dan plezier."

De transfer van Eden Hazard naar Chelsea in 2012 was wél een schot in de roos. De Visser had hem al vroeg in het vizier. "Ik zag hem voor het eerst bij de U15 van België. Hij had het helemaal", zegt hij. "We hadden de pech dat Eden toen al bij Lille zat. Toen hij speler van het jaar in Frankrijk werd, ben ik gaan 'drummen' bij Chelsea: koop hem. Hij is een supertalent, een klassevoetballer."