Spanjaarden spreken na PSV'ers ook schande van Manchester City

Spanjaarden spreken na PSV'ers ook schande van Manchester City

05-05-2016 17:58
11

In navolging van PSV heeft ook Manchester City wat uit te leggen in Spanje. De supporters van de Engelse club misdroegen zich woensdag op het Plaza Mayor in Madrid.

Het plein in de Spaanse hoofdstad was voorafgaand aan de Champions League-wedstrijd tussen Real Madrid en Manchester City weer de ontmoetingsplek voor supporters van de bezoekende club. En opnieuw wordt in Spanje schande gesproken van het gedrag van diezelfde fans.

Een groepje Manchester City werd voortdurend aangesproken door bedelaars en om de tijd in de brandende zon en onder het genot van een biertje te doden, werden de zwervers een gemakkelijk slachtoffer. Een paar fans goten volgens het Spaanse Cuatro bier over een stel bedelaars, terwijl anderen moesten dansen voor een klein beetje geld.

De media in Spanje zijn het er een dag later over eens: dit kon echt niet. Het is de tweede keer dat er in het land schande wordt gesproken van het gedrag van bezoekende fans op het Plaza Mayor. PSV ging een aantal weken geleden diep door het stof na de confrontatie met Atlético Madrid.