'Transfervrije international wekt interesse Twente, Utrecht, Heerenveen en NEC'

'Transfervrije international wekt interesse Twente, Utrecht, Heerenveen en NEC'

17-05-2016 21:38
3

Na avonturen in België, Engeland, Koeweit en Qatar lijkt Reza Ghoochannejhad in de zomer terug te kunnen keren in de Eredivisie. De aanvaller loopt uit zijn contract bij Charlton Athletic.

Ghoochannejhad is van plan om Championship-club Charlton Athletic na iets meer dan twee wisselvallige jaren te verlaten voor een nieuwe uitdaging. Die uitdaging ligt mogelijk in Nederland. FeanOnline meldt dinsdag dat naast sc Heerenveen ook NEC, FC Utrecht en FC Twente belangstelling hebben.

Ted van Leeuwen, technisch directeur van Twente, zou al contact hebben gezocht met het management van Ghoochannejhad. Een deal lijkt echter geen haalbare kaart, omdat de Enschedeërs niet over voldoende financiële middelen beschikken. Vooral NEC zou nu geïnteresseerd zijn, terwijl een transfer naar de Verenigde Staten ook tot de mogelijkheden behoort.

Ghoochannejhad speelde in Nederland voor Heerenveen, FC Emmen, Go Ahead Eagles en SC Cambuur, alvorens hij in 2011 de overstap maakte naar Sint-Truiden. Op het WK van 2014 kwam de aanvaller weer even in de picture, met een basisplaats in de nationale ploeg van Iran.