De Boer geniet: Hij heeft zich op een fantastische manier teruggeknokt bij Ajax

De Boer geniet: "Hij heeft zich op een fantastische manier teruggeknokt bij Ajax"

19-05-2016 20:33
4

Een bijzondere week voor Frank de Boer: de trainer stopt na 5,5 jaar bij Ajax. De oefenmeester benadrukt dat hij een mooie tijd heeft gehad in Amsterdam. Enkele wedstrijden kan hij zich maar al te goed herinneren.

"Natuurlijk denk ik nog wel eens terug aan de eerste wedstrijd in Milaan. Dat was prachtig", vertelt De Boer, die gelijk met 0-2 won in San Siro, op de website van Ajax. Ook de gewonnen thuiswedstrijd tegen FC Barcelona (2-1) staat hoog op de favorietenlijst van De Boer. "Vooral de eerste helft speelden we ongelofelijk goed. De thuiszege tegen Manchester City (3-1, red.) was ook mooi. En natuurlijk de kampioenswedstrijd tegen FC Twente (3-1) in 2011. Dat was ongekend."

Wedden

Meer odds

Naast wedstrijden kon De Boer ook genieten van transfers die spelers onder zijn hoede maakte. "Kijk eens hoe goed Toby Alderweireld het nu bij Tottenham Hotspur doet. En dat geldt ook voor Vurnon Anita, Christian Eriksen en Jan Vertonghen. En wat dacht je van Daley Blind? Hij heeft zich op een fantastische manier teruggeknokt bij Ajax", aldus De Boer. "Ik volg ze nog altijd op de voet."