Fischer is klaar met jeugdig Ajax: Samenspelen met volwassen spelers

Fischer is klaar met jeugdig Ajax: "Samenspelen met volwassen spelers"

24-05-2016 19:52
40

Viktor Fischer staat op het punt zijn loopbaan een impuls te geven in Engeland. Middlesbrough heeft een akkoord bereikt met Ajax over een transfersom van vijf miljoen euro, tot blijdschap van de geheimzinnige hoofdrolspeler.

Fischer zit op een dood spoor in Amsterdam en is blij met de aanstaande overstap naar de Engelse promovendus, ook al neemt hij het woord Middlesbrough tegenover TV2 niet één keer in de mond. "Ik ben volwassen geworden", laat de 21-jarige Deen weten. "Ik weet zeker dat ik klaar ben voor een nieuwe club, een club waar ik kan samenspelen met volwassen spelers."

Wedden

Meer odds

"Bij Ajax spelen we met heel veel jonge spelers en worden er steeds weer jonge talenten bijgehaald. Dat is goed. Zo doen ze het graag en zo waren ze succesvol. Maar er komt ook een tijd dat je beseft dat oudere spelers je kunnen vertellen dat het niet goed genoeg is wat je doet. Of zeggen dat je beter kan."

Fischer denkt bij Middlesbrough meer volwassenheid te kunnen vinden."Het belangrijkste is om weer veel aan spelen toe te komen. Elk weekend. Alleen op die manier kan ik mijn spel naar een hoger niveau tillen. Het is een goed moment voor mij om nu te vertrekken."