Champions League-legende Seedorf: 'Denk dat Ronaldo dat nu ook gaat doen'

Champions League-legende Seedorf: 'Denk dat Ronaldo dat nu ook gaat doen'

28-05-2016 16:23
4

Clarence Seedorf hoopt dat Cristiano Ronaldo zijn carrière afsluit bij Real Madrid. De Portugese ster speelt zaterdagavond de finale van de Champions League tegen Atlético Madrid. Seedorf denkt dat Ronaldo een beslissende rol gaat spelen.

"Cristiano Ronaldo heeft voor Real Madrid het verschil gemaakt de afgelopen seizoenen en ik denk dat hij dat vanavond (zaterdagavond, red.) ook gaat doen", zegt Seedorf tegen Omnisport. Ronaldo kampte de afgelopen weken met een blessure, maar inmiddels is hij volledig hersteld voor de eindstrijd in Milaan.

Wedden

Meer odds

Over de toekomst van de Portugees wordt al een tijdje gespeculeerd. "Ik hoop dat hij zijn carrière afsluit bij Real Madrid. Hij is op zijn plek en hij heeft vanaf het eerste moment goed gepreseerd. Ik hoop dat hij blijft en zijn carrière bij Real afsluit met het verbreken van nog meer records", aldus Seedorf.

Als het gaat om de voorhoede van Real worden Ronaldo, Karim Benzema en Gareth Bale in één adem genoemd. Toch is de kans aanwezig dat de spitspositiee een nieuwe topschutter krijgt, wellicht met Bayern-spits Robert Lewandowski. "Ik weet niet of Lewandowski past bij Real Madrid. Ze hebben bovendien in de vorm van Benzema al een geweldige spits", besluit hij. Seedorf won zelf vier keer de Champions League.