Memphis in derde persoon: 'De Memphis die iedereen voorbij liep komt'

Memphis in derde persoon: 'De Memphis die iedereen voorbij liep komt'

30-05-2016 23:31
19

Memphis Depay ligt niet alleen in Engeland, maar sinds een tijdje ook in Nederland zwaar onder vuur. Na zijn slechte beurt in de oefeninterland van Oranje tegen Ierland (1-1) probeert hij de moed erin te houden.

Memphis heeft een tegenvallend debuutseizoen achter de rug bij Manchester United en kan ook in Oranje niet overtuigen. "Het is dit seizoen niet zo gelopen als ik had gehoopt", erkent de 22-jarige aanvaller in gesprek met FOX Sports. "Dus dan ga je misschien met wat minder zelfvertrouwen de wedstrijd in."

"Maar is het gewoon aan mij om het op te pakken. Het vertrouwen dat ik krijg, daar moet ik iets goeds mee doen", vervolgt hij. "Elke aanvaller maakt acties op intuïtie. Je moet alleen goed weten wanneer je wat doet. Als ik die dingen beter ga afwegen, dan komt de Memphis die iedereen voorbij liep vanzelf wel weer."

Memphis hoopt dat hij snel beterschap kan tonen. "Ik heb gewoon niet zoveel wedstrijden gespeeld als ik had verwacht. Natuurlijk baal ik ervan. Ik had dit niet verwacht. Maar ja, daar moet je mee leven."