'Zak geld lonkt voor FC Groningen: Valencia legt vijftien miljoen euro op tafel'

'Zak geld lonkt voor FC Groningen: Valencia legt vijftien miljoen euro op tafel'

31-05-2016 15:45
9

Filip Kostic staat in de belangstelling van Valencia. De Serviër degradeerde dit seizoen met VfB Stuttgart uit de Bundesliga, waardoor een vervolgstap naar een nieuwe club logisch lijkt.

De 23-jarige aanvaller, die in het verleden bij FC Groningen zijn kunsten vertoonde, kan de stap maken naar de Primera División, maar zijn salariseisen zorgen vooralsnog voor problemen. Sportske meldt dinsdag dat Valencia een salaris biedt van anderhalf miljoen euro. Kostic is vooralsnog niet happig om te tekenen want de buitenspeler zou graag twee miljoen euro per jaar opstrijken. Valencia zou daarnaast ook nog vijftien miljoen euro over moeten maken naar Stuttgart om Kostic los te weken.

Wedden

Meer odds

Kostic is door de degradatie van Stuttgart een aantrekkelijke speler geworden voor veel clubs. Recent werd de Serviër al gelinkt aan clubs als Bayern München, Schalke 04, VfL Wolfsburg en Bayer Leverkusen. Maakt Kostic inderdaad een transfer naar Spanje, dan rinkelt de kassa in de Euroborg. Groningen heeft bij de verkoop van de international aan Stuttgart namelijk een doorverkooppercentage van vijftien procent bedongen.