PSG-leiding woest na 'mislukt' seizoen met vier hoofdprijzen: 'We hebben gefaald'

PSG-leiding woest na 'mislukt' seizoen met vier hoofdprijzen: 'We hebben gefaald'

03-06-2016 09:23
17

Laurent Blanc lijkt te moeten vrezen voor zijn baan als trainer van Paris Saint-Germain. Nasser Al-Khelaïfi, voorzitter van de landskampioen van Frankrijk, heeft in een interview zijn ongenoegen geuit over het 'mislukte' seizoen dat PSG achter de rug heeft. 

De Franse grootmacht won liefst vier hoofdprijzen, maar in gesprek met magazine Parisien/Aujourd'hui laat Al-Khelaïfi blijken dat hij vooral pissig is over de mislukte Champions League-campagne. PSG werd in de kwartfinales uit het toernooi geknikkerd door Manchester City. 

"Ik heb de uitschakeling in de Champions League nog steeds niet verteerd. Ik denk dat we hebben gefaald. We hebben ons doel niet bereikt in Europa, dus is het een slecht seizoen. Ik ben heel ontgoocheld over de manier waarop we zijn uitgeschakeld."

Blanc - sinds 2013 trainer van de club - is nu mogelijk de pineut. "Ik steun hem al drie jaar, maar we moeten nadenken over wat we moeten doen om er wel klaar voor te zijn volgend seizoen. Moet ik zelf veranderen? Moeten de mensen veranderen? Moet ik van spelers veranderen? Ik denk erover na, maar er zouden wel eens grote veranderingen bij PSG op komst kunnen zijn", aldus Al-Khelaïfi.