Update: 'Excelsior niet bezig met terugkeer van oud-Feyenoorder naar Rotterdam'

Update: 'Excelsior niet bezig met terugkeer van oud-Feyenoorder naar Rotterdam'

03-06-2016 16:28
12

Elvis Manu staat voor een mogelijke terugkeer naar de Eredivisie. Volgens de Huddersfield Daily Examiner is Excelsior een belangrijke kandidaat om de aanvaller komende zomer naar Nederland te halen.

Voor Manu zou dat een terugkeer naar Rotterdam betekenen. De buitenspeler doorliep de jeugdopleiding bij Feyenoord, spendeerde een seizoen op huurbasis bij Excelsior en bij Cambuur en kreeg vervolgens een kans in de Kuip. In 2015 vertrok hij naar het Engelse Brighton & Hove Albion, dat Manu in januari verhuurde aan Huddersfield Town en hem in maart weer terugriep.

De 22-jarige aanvaller heeft in Brighton nog een contract tot de zomer van 2018. Het ligt echter in de lijn der verwachting dat de club uit het Championship deze zomer van Manu af wil. De buitenspeler kwam bij Brighton dit seizoen net verder dan één basisplaats en acht invalbeurten. Bij Huddersfield Town viel hij vijf keer in.

Update 16.28: Excelsior laat aan RTV Rijnmond weten dat het niet bezig is met een terugkeer van Elvis Manu naar Rotterdam. Eerder op de dag werd de oud-Feyenoorder door de Huddersfield Daily Examiner gelinkt aan een transfer naar de eredivisionist.