'Ervan overtuigd dat nu spelers naar ADO komen die voorheen ondenkbaar waren'

'Ervan overtuigd dat nu spelers naar ADO komen die voorheen ondenkbaar waren'

20-06-2016 08:39
13

Een frisse wind waait door ADO Den Haag. Met onder meer de komst van Dick Advocaat als technisch adviseur heerst er weer vertrouwen in de Hofstad. De assistent van Oranje borduurt bij ADO verder op zijn voormalige Feyenoord-rol.

"Ik zal zeker een paar keer per week op de club te vinden zijn, op de tribune tijdens de training, en ook betrokken bij de staf", legt Advocaat uit in het Algemeen Dagblad. "Zeg maar de rol die ik bij Feyenoord met Giovanni van Bronckhorst vervulde."

Wedden

Meer odds

Ook maakte ADO vorige week de komst van trainer Zeljko Petrovic en commissarissen Kees Jansma en Martin Toet bekend. Tel daarbij ook nog de zittende commissarissen én Haagse iconen Martin Jol en Lex Schoenmaker bij op en het vertrouwen neemt toe in Den Haag. Advocaat: "We moeten zorgen dat daar iets los komt, want wat clubs als Heracles en Zwolle kunnen, moet bij ADO zeker mogelijk zijn. Kijk naar het enorme achterland en de potentie."

Wél benadrukt interim-directeur Mattijs Manders dat de middelen bij ADO beperkt blijven. "Maar ik ben ervan overtuigd dat nu ook spelers naar ADO komen die voorheen ondenkbaar waren", aldus Manders.