Petrovic slaat met vuist op tafel: 'Volgende week wil ik duidelijkheid hebben'

Petrovic slaat met vuist op tafel: 'Volgende week wil ik duidelijkheid hebben'

25-06-2016 11:41
4

Zeljko Petrovic wil snel weten waar hij met betrekking tot het aankomende seizoen aan toe is. Indien er spelers een vertrekwens hebben, wil de kersverse trainer van ADO Den Haag dat graag snel weten. Petrovic wil namelijk niet voor verrassingen komen te staan. 

"Als iemand weg wil, dan moet hij dat nu zeggen", vertelt Petrovic zaterdag aan het Algemeen Dagblad. "En niet drie dagen voordat de competitie begint. Volgende week wil ik daar duidelijkheid over hebben." De fans van ADO moesten afgelopen week goed kijken naar het gezelschap op de training. Tussen de bekende namen liepen ook veel jeugdspelers. "Ze krijgen allemaal speelminuten", onthult Petrovic. "Wat ik wil zien? Passie, beleving, alles geven."

ADO wil het vertrek van Martin Hansen op korte termijn op gaan vangen. De doelman is vertrokken naar de Bundesliga. De Haagse club wil zich echter op méér posities gaan versterken. "We moeten ons sowieso versterken, al zal het even duren voordat de selectie op orde is", vertelt de Montenegrijnse trainer, die afgelopen week werd aangesteld als opvolger van Henk Fraser. Hij werkt inmiddels bij Vitesse.