PSV komt met transfernieuws: aanvaller breekt niet door en vertrekt naar Spanje

PSV komt met transfernieuws: aanvaller breekt niet door en vertrekt naar Spanje

04-07-2016 12:22
16

Boris Cmiljanic vertrekt bij PSV. De Montenegrijnse aanvaller speelde sinds 2014 in Eindhoven, maar slaagde er niet in om door te breken. Cmiljanic vertrekt voor een kleine transfersom naar de Spaanse tweededivisieclub Sociedad Deportiva Huesca, zo meldt PSV via de officiële website. 

Cmiljanic kwam in 2014 over van FK Buducnost Podgorica naar Eindhoven. Daar kon hij in twee seizoenen niet doorbreken en beide partijen besloten daarom uit elkaar te gaan. Cmiljanic kwam in totaal tot 28 duels in Jong PSV, waarin hij vier doelpunten wist te maken. Behalve die 28 duels speelde de aanvaller ook nog in PSV O19. Daar kwam de twintigjarige Cmiljanic tot drie doelpunten in acht duels. 

De Montenegrijn kwam samen met Andrija Luković en Aleksandar Boljević naar Eindhoven. Luković wist niet door te breken en verkaste onlangs naar Rode Ster Belgrado. Generatiegenoot Boljević heeft het eveneens lastig in Eindhoven, maar hij mag voorlopig wel in Eindhoven blijven. In 71 bij Jong PSV kwam hij tot dertien doelpunten en zes assists. Bovendien maakte Boljević al zijn debuut in de hoofdmacht. Op 21 september 2014 viel hij tijdens PSV - SC Cambuur (4-0) in voor Luciano Narsingh.