'PSV hoort transfersom van Bruma na tegenvoorstel van Galatasaray'

'PSV hoort transfersom van Bruma na tegenvoorstel van Galatasaray'

07-07-2016 09:21
11

Volgens Marcel Brands is Bruma niet meer in beeld bij PSV, maar ondertussen blijven de geruchten uit Turkije komen. Donderdag duikt een nieuw bericht over de aanvaller van Galatasaray op in de Turkse media.

Technisch manager Brands ontkrachtte eerder deze week de geruchten over Bruma. De krant Milliyet, waarbij vraagtekens gezet kunnen worden bij de betrouwbaarheid, komt met hele andere berichten. PSV en Galatasaray blijven met elkaar in gesprek. De Turken hebben de landskampioen een voorstel gedaan: PSV kan Bruma overnemen voor zes miljoen euro, met een doorverkooppercentage van vijftien procent. Voor minder wil Galatasaray de Portugees niet van de hand doen.

Bruma, die het afgelopen seizoen werd verhuurd aan Real Sociedad, is in het verleden wél in beeld geweest. Vorig jaar wilden de Eindhovenaren hem huren, maar dat bleek niet haalbaar. Zes weken geleden heeft PSV naar hem geïnformeerd, maar volgens Brands is die interesse van de baan. Bovendien heeft PSV voorin voldoende opties, aldus Brands. Het is de vraag hoe PSV daarin staat als Luciano Narsingh vertrekt.