Dit was de ochtend: Miljoenencontract voor Janssen, PSV in de wachtkamer

Dit was de ochtend: Miljoenencontract voor Janssen, PSV in de wachtkamer

12-07-2016 12:00

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12.00 uur samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

'PSV in de wachtkamer voor Chelsea-middenvelder'
De kampioen van Nederland hoopt Marco van Ginkel een jaar te kunnen huren van Chelsea, aangezien een definitieve transfer niet tot de mogelijkheden behoort. Vooralsnog zit PSV in de wachtkamer. (Voetbal International)

'Miljoenencontract ligt klaar voor Janssen'
Vincent Janssen wordt dinsdagochtend officieel gepresenteerd bij Tottenham Hotspur. De spits van het Nederlands elftal heeft een contract getekend dat hem in een klap miljonair maakt. (De Telegraaf)

Dost-geruchten komen op gang
Real Betis richt zijn pijlen opnieuw op Bas Dost. De aanvaller leek uit beeld, omdat de club van Rafael van der Vaart het liefst Tonny Sanabria wil halen. Maar Dost is nog niet vergeten. De Nederlandse spits heeft meer opties. (El Desmarque)

'Ajax bedingt aantrekkelijk doorverkoopvercentage'
De 25-jarige Ricardo van Rhijn lijkt op korte termijn bij Ajax te vertrekken. Waarschijnlijk is Club Brugge zijn volgende bestemming, want met die club praat hij over een transfer van circa 1,3 miljoen euro, maar Van Rhijn kan Ajax nog meer geld opleveren. (De Telegraaf)

Henry breekt met oud-trainer Wenger
Arsene Wenger is geen fan van de televisie-optredens van zijn voormalige pupil Thierry Henry. De uitspraken van zijn voormalige oefenmeester hebben Henry doen besluiten om de banden met Wenger te verbreken. (The Sun)