Update: Londense club handelt met Napoli en lijkt af te haken voor Janmaat

Update: Londense club handelt met Napoli en lijkt af te haken voor Janmaat

16-07-2016 10:34
12

Watford is geïnteresseerd in Daryl Janmaat. De Premier League-formatie heeft bij Newcastle United geïnformeerd naar de rechtsback. Michael Jansen, de zaakwaarnemer van de vleugelverdediger, bevestigt dat in gesprek met FOX Sports. 

"Er is ook gesproken tussen Watford en Newcastle. Maar op dit moment ziet het er niet naar uit dat dit 'm ook gaat worden", aldus Jansen. Het gedegradeerde verlangt een flink bedrag voor de 26-jarige Janmaat, die een contract heeft tot de zomer van 2020.

"Newcastle wil zijn belangrijkste spelers, onder wie ook Daryl, niet zomaar laten gaan. De club wil zo snel mogelijk terug naar de Premier League en heeft het geld niet nodig."

Volgens Jansen wil zijn cliënt niet per se vertrekken bij The Magpies. "Als een goede mogelijkheid voorbij komt, zullen we die onderzoeken. Maar het is geen kwestie van willen of moeten. Als hij weg zou gaan, wil hij dat door de voordeur doen."

Update 16/7 10.33: Watford lijkt af te haken voor Janmaat. The Hornets hebben zaterdag zaken gedaan met SSC Napoli: rechtervleugelverdediger Juan Camilo Zúñiga wordt voor één seizoen gehuurd van de nummer twee van Italië. Zuniga, Colombiaans international, speelde eerder voor onder meer Bologna en Siena.