Ongelukkige Robben krijgt bericht van Bayern: Dan houdt niets ons tegen

Ongelukkige Robben krijgt bericht van Bayern: "Dan houdt niets ons tegen"

19-07-2016 18:33
12

Arjen Robben krijgt dinsdag een hart onder de riem gestoken van Karl-Heinz Rummenigge. De voorzitter van Bayern München sluit een nieuw contract voor de ongelukkige Nederlander niet uit.

In zijn eerste voorbereidingswedstrijd voor het nieuwe seizoen ging het weer mis voor Robben, die zes weken uit de roulatie is. Een streep door de rekening voor alle partijen. Robben hoeft echter niet te vrezen voor zijn toekomst bij Bayern München, dat goed is voor zijn mensen.

Rummenigge laat dinsdag bij het Duitse Sport1 weten dat Robben alle steun krijgt. "Arjen is waarschijnlijk de grootste professional die ik ooit heb gezien", vertelt de Bayern-voorzitter. "Hij doet er alles aan om topfit te worden. Dat hij nu weer geblesseerd is, is heel vervelend. Hoe het nu verder moet? Wij staan als club volledig achter hem."

Dat betekent dat Bayern hem best een nieuw contract wil aanbieden. Robben is begonnen aan zijn achtste seizoen in München. Rummenigge: "We hebben veel vertrouwen in elkaar en ik wens hem een seizoen toe waar hij tevreden over kan zijn. En dan houdt niets ons tegen om te verlengen."