Real ontving bod van 85 miljoen op James Rodriguez: 'Ik ga hier slagen'

Real ontving bod van 85 miljoen op James Rodriguez: 'Ik ga hier slagen'

22-07-2016 13:56
4

James Rodriguez heeft een boekje opengedaan over de belangstelling voor zijn persoon. De Colombiaan kon deze zomer voor 85 miljoen euro vertrekken bij Real Madrid, maar hij ziet niets in een vertrek bij de Champions League-winnaar.

"Ik wil vechten om mijn plaats te verdienen. Dat is mijn droom", laat Rodriguez weten aan Marca. "Ik blijf bij Real Madrid, ik zal hier slagen." De 25-jarige middenvelder kwam in 2014 - na een uitstekend WK - voor naar verluidt tachtig miljoen euro over van AS Monaco. Hij heeft in de Spaanse hoofdstad echter een teleurstellend seizoen achter de rug.

Onder trainer Zinedine Zidane kan Rodriguez vooralsnog niet rekenen op een basisplaats. Op het middenveld krijgen Luka Modric en Toni Kroos steevast de voorkeur, terwijl Gareth Bale en Cristiano Ronaldo hem in een meer aanvallende rol dwarszitten. Deze zomer werd de Colombiaan dan ook gelinkt aan een transfer. Onder meer Manchester United zou belangstelling hebben.

"Ik weet dat de club een bod van 85 miljoen euro voor mij heeft gehad, maar ik vertrek niet", reageert Rodriguez. Afgelopen seizoen was hij goed voor zeven treffers in 26 duels in de Primera Division.