Update: 'Heracles heeft concurrentie van andere eredivisionist voor Vermeij'

Update: 'Heracles heeft concurrentie van andere eredivisionist voor Vermeij'

26-07-2016 16:19
16

Heracles Almelo is in onderhandeling met Vincent Vermeij over een transfer. Dat meldt directeur Nico-Jan Hoogma op het Twitter-account van de club.

Vermeij staat nu nog onder contract bij degradant De Graafschap, maar wil het liefst komend seizoen in de Eredivisie spelen. Heracles Almelo is inmiddels al met de spits, die vorig seizoen negen keer scoorde in de Eredivisie, zelf in gesprek. "We zijn in onderhandeling met Vincent Vermeij", bevestigt Hoogma tijdens de traditionele persconferentie aan het begin van het seizoen.

Verwacht wordt dat Iliass Bel Hassani deze transferzomer nog gaat vertrekken uit Almelo. Voor de middenvelder bestaat interesse uit Turkije, maar dat is niet de enige optie voor de speler die eerder op de dag nog zijn teleurstelling uitsprak over het uitblijven van Eredivisie-interesse. "Meer buitenlandse clubs hebben zich gemeld voor Iliass Bel Hassani", aldus Hoogma.

Update 13.43 uur: Terwijl Heracles Almelo al in gesprek is met Vincent Vermeij, heeft de club nog geen akkoord bereikt met De Graafschap over de transfer van de spits. Dat laat manager voetbalzaken Peter Hofstede weten in een reactie aan Voetbal International. "We hebben vorige week een eerste bod ontvangen. Dat hebben we absoluut niet geaccepteerd, en daarna is het redelijk stil geworden", aldus Hofstede.

Update 27/7 16.19 uur: Niet alleen Heracles Almelo is in de race voor de handtekening van Vincent Vermeij. Excelsior, dat al langer geïnteresseerd is, heeft de hoop op de komst van de spits nog niet opgegeven. Dat meldt het Algemeen Dagblad. Het is bekend dat Vermeij, die onder contract staat bij De Graafschap, geen trek heeft in Jupiler League-voetbal en terug wil naar de Eredivisie.