'Ambitieuze Letschert koerst af op Serie A: FC Utrecht zwicht voor miljoenenbod'

'Ambitieuze Letschert koerst af op Serie A: FC Utrecht zwicht voor miljoenenbod'

27-07-2016 23:08
23

Timo Letschert lijkt de start van het nieuwe Eredivisie-seizoen niet meer mee te maken. Voor de verdediger van FC Utrecht lonkt een transfer naar Italië. Voetbal International meldt woendagavond dat Sassuolo hem wil inlijven. 

FC Utrecht is er volgens VI in hoofdlijnen uit met Sassuolo, afgelopen seizoen de nummer zes van de Serie A. De Italiaanse subtopper is bereid om een 'miljoenenbedrag' over te maken naar de Domstad voor de verdediger, die nog een contract voor twee jaar heeft. Donderdag komt Sassuolo in actie in de derde voorronde van de Europa League. Eerder deze zomer werd ook Feyenoorder Rick Karsdorp gelinkt aan de Serie A-formatie. 

Wedden

Meer odds

De 23-jarige Letschert stak deze zomer niet onder stoelen of banken dat hij toe is aan een nieuw avontuur. PSV en Ajax werden in de wandelgangen gelinkt aan de stopper, die een uitstekend seizoen achter de rug heeft en door bondscoach Danny Blind zelfs werd opgeroepen voor Oranje. Voor Nederlandse topclubs bleek Letschert echter te duur. De vraagprijs van Utrecht zou ongeveer vijf miljoen euro bedragen.