Milik-vertrek komt niet als verrassing voor Bosz: 'Neem dat van mij aan'

Milik-vertrek komt niet als verrassing voor Bosz: 'Neem dat van mij aan'

28-07-2016 07:00
22

Ajax heeft de afgelopen tijd achter de schermen al aan de opvolging van Arek Milik gewerkt. De spits verkast deze week nog naar Napoli en Peter Bosz verwacht dat directeur voetbalzaken Marc Overmars met een goed alternatief komt aanzetten.

"Marc Overmars is daarmee bezig. Neem van mij aan dat wij al een tijd van de belangstelling voor Milik weten", zegt Bosz donderdag in De Telegraaf. "De opvolging is alleen nog niet concreet. Maar natuurlijk zijn we er mee bezig en denken we er aan wat we moeten doen. Voor het sluiten van de transferwindow, mag ik hopen, zal er iemand staan. Want als Milik weggaat, moeten we natuurijk een andere spits erbij hebben."

Volgens de ochtendkrant is de samenwerking tussen Bosz en de Ajax-leiding vanaf dag één prima en heeft hij dagelijks contact met Overmars om technische zaken en het transferbeleid te bespreken. Bosz bevestigt dat er een spitsenlijstje in de Arena ligt. "Elke club bereidt zich voor op dingen die in de transferwindow kunnen gebeuren. Zo’n lijstje is er dus bij Ajax ook", aldus Bosz. De Telegraaf meldde donderdag al drie namen die op dat lijstje staan.