'Serie A-grootmacht biedt acht miljoen op Ziyech; talent in de strijd gegooid'

'Serie A-grootmacht biedt acht miljoen op Ziyech; talent in de strijd gegooid'

29-07-2016 09:26
10

AS Roma gaat voor de komst van Hakim Ziyech. Een eerste bod van acht miljoen euro op de FC Twente-middenvelder is volgens La Gazzetta dello Sport afgewezen, maar de Italiaanse grootmacht is nu van plan om een extra speler in de strijd te gooien. 

Twente krijgt volgens de roze sportkrant de mogelijkheid om Ismail H'Maidat (21) voor één of meerdere seizoenen te huren van Roma. De Nederlands-Marokkaanse middenvelder speelt sinds deze zomer bij Roma. De jongeling maakte tot 2008 deel uit van de jeugdopleiding van Twente, speelde daarna voor diverse Belgische clubs en maakte in 2014 de overstap naar Brescia. Roma betaalde enkele maanden geleden drie miljoen euro voor hem. 

Wedden

Meer odds

La Gazzetta schrijft dat de nummer drie van de Serie A vol gaat voor Ziyech (23). Technisch directeur Walter Sabatini neemt deze week opnieuw contact op met Twente. Vanwege de 'penibele financiële situatie' in Enschede verwacht Roma uiteindelijk tot een goede deal te komen met de Tukkers. Jan van Halst, commercieel directeur in Enschede, vertelde eerder deze week dat Twente tien á vijftien miljoen euro verlangt voor Ziyech.