BBC: Arsenal wacht met bod op Duitser en ziet Chelsea ondertussen concurreren

BBC: Arsenal wacht met bod op Duitser en ziet Chelsea ondertussen concurreren

04-08-2016 19:58
2

In Engeland is de strijd om Shkodran Mustafi losgebarsten. De Duitse verdediger van Valencia staat in belangstelling van stadgenoten Arsenal en Chelsea.

De naam van Mustafi gaat al een tijd rond bij Arsenal. Volgens de betrouwbare BBC ligt ook rivaal Chelsea op de loer om de 24-jarige verdediger over te nemen. Valencia heeft tot nu toe geen bod ontvangen vanuit Londen.

Arsenal heeft dringend behoefte aan een nieuwe verdediger, omdat aanvoerder Per Mertesacker maanden niet inzetbaar is voor The Gunners. Makkelijk wordt het losweken van Mustafi bij Valencia niet. Behalve Chelsea zijn er ook andere clubs geïnteresseerd in de verdediger.

Valencia nam Mustafi twee jaar geleden na het succesvolle WK met Duitsland over van Sampdoria. De 24-jarige Duitser kwam deze zomer in actie voor Die Mannschaft op het EK, nadat Jerome Boateng geblesseerd uitviel. Bij Valencia heeft de international een driejarig contract.

#AFC interested in signing Valencia defender Mustafi. No bid yet + others inc #CFC keen. Also want a striker but not pursuing Mahrez/Draxler

— David Ornstein (@bbcsport_david) August 4, 2016 " target="_blank">