Dreigend transferverbod heeft geen invloed op beleid Real: 'Zijn heel sterk bezet'

Dreigend transferverbod heeft geen invloed op beleid Real: 'Zijn heel sterk bezet'

10-08-2016 14:47
4

Real Madrid-voorzitter Florentino Perez gaat er niet vanuit dat de Spaanse grootmacht deze zomer nog extra spelers aan de A-selectie gaat toevoegen. Volgens Perez is Real Madrid op dit moment sterk genoeg om komend seizoen op alle fronten goed voor de dag te komen.

Dit laat hij weten op de officiële website van Real. "Er kan van alles gebeuren tot de laatste dag van de transfermarkt, maar op dit moment zijn we zeer te spreken over de samenstelling van onze selectie. Op elke positie zijn we sterk bezet op dit moment", aldus Perez, die zag dat De Koninklijke dinsdagavond ten koste van Sevilla de Europese Super Cup won.

"Het is een buitengewoon knappe prestatie dat we deze wedstrijd gewonnen hebben, zeker gezien het feit dat nog niet alle spelers beschikbaar waren vanwege het afgelopen EK. Daarom ben ik blij dat we met een paar spelers uit de eigen jeugdopleiding alsnog goed voor de dag zijn gekomen. Vooral de spectaculaire goals van Asensio en Carvajal maakten indruk op me, terwijl de treffer van Ramos inmiddels vaste prik is in finalewedstrijden. Al heb ik hem wel verteld dat hij de volgende keer wat eerder mag scoren, dat scheelt de fans weer wat spanning", grapt Perez.

Overigens is het nog de vraag of Real later deze maand überhaupt aankopen mag doen. De kans bestaat dat de Madrilenen een transferverbod opgelegd krijgen. Eerder dit jaar legde de FIFA die op aan Real én Atlético Madrid, maar beide clubs gingen in beroep. Daar wordt op korte termijn een uitspraak over verwacht.