Transfervuurwerk bij PSV: 'Het is nog niet rond, er gebeurt zeker nog iets'

Transfervuurwerk bij PSV: 'Het is nog niet rond, er gebeurt zeker nog iets'

12-08-2016 13:55
50

PSV gaat in de slotweken van de zomerse transferperiode zéker nog wat doen. Dat kondigt Phillip Cocu vrijdag aan op de persconferentie voor PSV – AZ (zondag).

Marco van Ginkel kwam niet, maar dat betekent niet dat het werk van technisch manager Marcel Brands erop zit. Cocu verwacht versterkingen in de laatste drie weken van de transferperiode. "De selectie is nog niet rond. Voor 1 september gebeurt er zeker nog iets", zei hij vrijdagmiddag volgens het Eindhovens Dagblad tijdens het wekelijkse persmoment.

Zondag staat eerst de tweede competitiewedstrijd van het seizoen op het programma, thuis tegen AZ. "De eerste thuiswedstrijd", aldus Cocu. "We zullen ons negentig minuten lang van onze goede kant moeten laten zien."

"Wie er zondag ook staat, ik verwacht de maximale prestatie van eenieder in het belang van het team", vervolgt de PSV-trainer, die op zijn hoede is voor de tegenstander uit Alkmaar. "AZ is een voetballende ploeg die het van het combinatievoetbal moet hebben. Veel snelheid. Dat zijn wapens waar wij scherp op moeten zijn."