'Einde van Peters-soap in zicht: duidelijke intentie van Heerenveen'

'Einde van Peters-soap in zicht: duidelijke intentie van Heerenveen'

22-08-2016 20:54
11

Er lijkt een spoeding einde te komen aan de transfersoap rond Jordens Peters. Volgens Voetbal International wordt er vermoedelijk deze week overeenstemming bereikt over de transfer van de verdediger van Willem II naar sc Heerenveen.

De transferperikelen rond Peters zijn inmiddels al weken gaande. De onderhandelingen tussen Heerenveen en Willem II werden begin deze week hervat en het is de intentie van de Friese club om deze week een akkoord te bereiken over de transfersom. Volgens Voetbal International is er de afgelopen periode veelvuldig contact geweest tussen de twee clubs, die steggelen over het te betalen bedrag.

Wedden

Meer odds

Heerenveen wilde aanvankelijk niet meer dan een half miljoen euro voor Peters betalen, terwijl Willem II negen ton vroeg. De 29-jarige speler zelf wil graag de overstap naar Friesland maken, omdat hij zich op een hoger niveau wil ontwikkelen. "Ik wil graag een stapje hogerop. Heerenveen zie ik als dat stapje hogerop. Willem II is nog niet zover", zei Peters zaterdag na de verrassende 1-2 zege van Willem II op Ajax.