'PSV is niet te onderschatten, ze schakelden bijna Atlético Madrid uit'

'PSV is niet te onderschatten, ze schakelden bijna Atlético Madrid uit'

25-08-2016 20:41
13

De reacties van de trainers uit Groep D van de Champions League stromen binnen. PSV werd gekoppeld aan Bayern München, Atlético Madrid en FK Rostov. Bayern-trainer Carlo Ancelotti, doelman Manuel Neuer en Rostov-trainer Dmitry Kirichenko reageren op de affiches.

"Het is een zware groep. We zullen daarom moeten oppassen", reageert Ancelotti tegenover Duitse media, geciteerd door Voetbal International. "Atlético heeft Bayern afgelopen seizoen in de Champions League uitgeschakeld. Rostov heeft mij verrast met de grote zege op Ajax (4-1, red.). En PSV is afgelopen seizoen pas na strafschoppen uitgeschakeld door Atlético. Deze groep wordt niet eenvoudig."

Neuer heeft er al zin in. "Ik kijk ernaar uit om weer twee keer tegen Atlético te mogen spelen. Dat is een voorproefje van de knock-outfase, waarvoor wij ons natuurlijk als groepswinnaar willen plaatsen. Rostov is ook zeer interessant. Ik geloof alleen dat nauwelijks iemand van ons deze ploeg kent. PSV is in elk geval niet te onderschatten. Ze hebben afgelopen seizoen Atlético bijna uitgeschakeld."

Rostov-trainer Kirichenko schat PSV hoger in dan Ajax. "PSV is een sterke tegenstander. Maar eerlijk gezegd weet ik niet of die ploeg in vorm is. Maar ik denk dat PSV sterker is dan Ajax. Ik denk dat Barcelona moeilijker was geweest dan Bayern. Maar we hebben nu Atlético als tweede ploeg."