Klaassen: 'Ik denk dat alle Ajacieden graag zien dat we hem te kijk zetten'

Klaassen: 'Ik denk dat alle Ajacieden graag zien dat we hem te kijk zetten'

26-08-2016 17:40
57

Ajax werd vrijdagmiddag bij de loting voor de Europa League gekoppeld aan Standard Luik, Celta de Vigo en Panathinaikos. Davy Klaassen kijkt vooral uit naar het treffen met de Spaanse club.

Bij Celta staat John Guidetti onder contract. De Zweedse oud-Feyenoorder deed Ajax in 2012 de das om met een hattrick en liet ook vrijdag weer van zich horen met een veelzeggende tweet. "Daar moeten we ook maar tegen winnen, hè", aldus Klaassen op de clubsite over de ontmoeting met Guidetti. "Ik denk dat alle Ajacieden graag zien dat we hem te kijk kunnen zetten."

Eduardo Berizzo, trainer van Celta, sprak na de loting met veel respect over Ajax. "Dat is natuurlijk een Europese reus. We zijn vereerd om tegen zo'n ploeg te spelen", liet Berizzo optekenen. Klaassen: "Dat is mooi dat hij dat zegt. Dat betekent dat je bij een grote club speelt, daar mogen we trots op zijn. Maar we moeten wel laten zien in die wedstrijden dat het terecht is dat hij dat vindt."

De klap van FK Rostov is nog niet helemaal verwerkt, geeft de Ajax-aanvoerder toe. "Die is nog niet helemaal uit het hoofd nee, maar je probeert wel verder te gaan. Maar je wordt er nog vaak aan herinnerd, dus het is lastig."