Update: PSV'er zet streep door vertrek: 'Zoals het er nu naar uitziet blijf ik'

Update: PSV'er zet streep door vertrek: 'Zoals het er nu naar uitziet blijf ik'

30-08-2016 13:08
36

PSV verwacht in de laatste dagen van de transferperiode geen transfervuurwerk meer. Waar technisch manager Marcel Brands eerder nog rekening hield met een vertrek van Luciano Narsingh, Jetro Willems en Adam Maher, denkt hij inmiddels dat het trio in ieder geval tot de winterstop in Eindhoven blijft.

Dat laat Brands weten in een interview met voetbaltalkshow FC Afkicken. Onder meer Willems leek onderweg te zijn naar de uitgang bij PSV, maar de vleugelverdediger blijft vooralsnog dus in Eindhoven. Maher kan rekenen op de interesse van het Fenerbahçe van Dick Advocaat, maar PSV heeft nog geen aanbieding ontvangen van de Turkse grootmacht. Brands denkt dus ook niet meer dat dit gaat gebeuren. Rond Narsingh was het de laatste periode rustig.

Tevens maakt Florian Jozefzoon aanspraak op een transfer, maar ook rondom de rechtspoot is het op dit moment stil. Jozefzoon zag eerder een transfer naar Union Berlin afketsen en schermt nu volgens De Telegraaf met interesse van clubs uit de Belgische competitie. 

Update 17.10 uur: Florian Jozefzoon beraadt zich momenteel op verschillende opties, maar de kans is groot dat hij in ieder geval tot de winterstop bij PSV blijft. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Ook Simon Poulsen is de komende maanden waarschijnlijk nog actief bij de Nederlands kampioen, al kan de situatie van de linksback de komende dagen nog veranderen.

Update 30 augustus, 13.08 uur: Simon Poulsen speelt zeer waarschijnlijk ook de komende maanden voor PSV. "Ik verwacht geen vertrek meer. Zoals het er nu naar uitziet blijf ik bij PSV", laat de vleugelverdediger weten aan Voetbal International. PSV wilde meewerken aan een vertrek van Poulsen, maar de Deen vond dus geen interessante opties op zijn pad. 

Lees ook: Ajax benaderde Luuk de Jong en Ramselaar deze zomer: "Niet mijn stijl"