Veel belangstelling voor Groningen-spelers: 'Het worden interessante dagen'

Veel belangstelling voor Groningen-spelers: 'Het worden interessante dagen'

30-08-2016 10:07
12

FC Groningen lijkt nog een paar drukke dagen op de transfermarkt tegemoet te gaan. Bij technisch manager Peter Jeltema wordt naar zeer veel spelers van de Trots van het Noorden geïnformeerd.

"En dan heel breed", zegt Jeltema in gesprek met Voetbal International. "Dus niet alleen naar spelers die op dit moment even niet aan spelen toe komen. Ook voor vaste krachten sluimert er belangstelling. Er is een hoop drukte, maar soms is de interesse heel vluchtig. Het worden in elk geval nog een paar interessante dagen."

FC Groningen verwelkomde deze zomer vier nieuwe spelers, maar de Eredivisie-start is teleurstellend met één punt uit vier wedstrijden. "De start hadden we ons zeker anders voorgesteld, maar over de selectie zijn we zeker tevreden. We zijn content met deze spelersgroep en gaan er dan ook niet meer aan sleutelen. Alleen als er bij ons nog spelers weggaan, zullen we wellicht zelf iets doen", aldus Jeltema.

De Noorderlingen willen de huidige selectie van 25 spelers liefst nog iets inkrimpen. Abel Tamata en Hedwiges Maduro mogen in principe vertrekken. Datzelfde geldt voor Danny Hoesen, al stond de spits zondag tegen PSV (0-0) in de basis. Daarnaast wil Groningen luisteren naar aanbiedingen voor Martijn van der Laan en Tom Hiariej.