Broer van Bazoer in opspraak: aangifte wegens poging tot zware mishandeling

Broer van Bazoer in opspraak: aangifte wegens poging tot zware mishandeling

31-08-2016 06:09
15

Irchandly Bazoer werd na het duel Go Ahead Eagles - Ajax belaagd door fans van de thuisclub. Maar er ligt een fikse aangifte tégen de broer en zaakwaarnemer van Ajacied Bazoer. Dat meldt De Stentor. Een zestienjarige jongen uit Deventer verwijt hem poging tot zware mishandeling.

"Het is een vervelende situatie, maar ik ga verder niks zeggen", zijn de duidelijke woorden van de broer van de Ajacied tegenover het dagblad. De Mercedes van Bazoer zelf zou duizenden euro's aan schade hebben opgelopen door de aanval van Eagles-fans. De vader van de zestienjarige jongen uit Deventer stelt dat zijn zoon bijna werd aangereden door de bestuurder van een donkerkleurige Mercedes, in dit geval dus Irchandly.

Hij was naar verluidt op de vlucht voor de woedende menigte. Bazoer reed daarop met hoge snelheid door de wijk naast De Adelaarshorst, zo geven ooggetuigen aan. René Scholten deed de aangifte: "Hij reed asociaal hard weg in de Eerste Vetkampdwarsstraat. Ik kon mijn zoon net wegtrekken, anders was hij overreden." Vlak daarvoor had hij de auto half op de weg zien staan.

Ook Jan Vlug, die advocaat is en de wedstrijd bezocht, stelt dat. "Ik had even tien minuten gewacht als ik die bestuurder was. Ik heb gezien dat een grote donkerkleurige auto half op de weg stond. Het leek me voor niemand handig om met je dikke PC Hooftstraat-trekker door de Vetkampstraat met 10.000 supporters te rijden." Uiteindelijk zou het volgens de ooggetuigen uit Deventer om een uit de hand gelopen verkeersruzie gaan, waarbij volgens Scholten de auto van de Bazoers werd belaagd.