Van Emmen en amateurs naar club van Eto'o: 'Fener van Van Persie droomclub'

Van Emmen en amateurs naar club van Eto'o: 'Fener van Van Persie droomclub'

13-09-2016 13:47
3

Muhammed Yüksel staat plotseling op een trainingsveld met Samuel Eto'o. De voetballer is al jarenlang bezig om een contract af te dwingen bij een Turkse profclub en krijgt nu de kans bij Antalyaspor.

De twintigjarige speler, die een jaar bij FC Emmen sleet, probeerde in de voorbije jaren in zijn zomervakanties al een contract af te dwingen. "Maar is het door meerdere oorzaken niet gelukt. Dit jaar heb ik me in de kijker kunnen spelen bij Antalyaspor. Een geweldige kans", zegt hij tegenover RTV Noord.

Yüksel gaat er nu vol voor. "Ik heb met de club de afspraak gemaakt dat ik in eerste instantie mijn wedstrijden bij de beloften speel, maar ik mag wel meetrainen bij het eerste", vervolgt de speler, die ineens oog in oog met Eto'o staat. "Ja, onbeschrijfelijk. Tijdens zijn topjaren keek ik op de televisie naar hem. Nu kom ik hem tegen bij Antalyaspor. Prachtig gewoon."

"Mijn absolute droom is uitkomen voor het nationale elftal van Turkije. En op clubniveau is het Fenerbahçe van Robin van Persie mijn droomclub. Het zou helemaal geweldig zijn wanneer ik een keer de kans krijg om me daar te bewijzen als voetballer", zei Yüksel afgelopen week al tegenover FC Kanaalstreek.