Kongolo wijst niemand aan: Ik denk niet dat het aan dat vijftal lag

Kongolo wijst niemand aan: "Ik denk niet dat het aan dat vijftal lag"

22-09-2016 23:14
7

Terence Kongolo is niet tevreden met het spel van Feyenoord tegen FC Oss. De Rotterdammers wonnen in de beker met 4-1, maar van harte ging dat niet. Kongolo weet wel waar het fout ging. 

"Ik denk dat het aan de concentratie lag, we waren echt vaak slordig. We moesten gewoon terug naar de basis en uiteindelijk zetten we een goede uitslag neer", zegt Kongolo tegenover FOX Sports. "Het was zeker geen onderschatting of vermoeidheid, daar lag het zeker niet aan. We waren een paar keer slordig terwijl we simpel de bal moesten spelen. Uiteindelijk maken we het wel af, maar dat hadden we al in de eerste paar minuten moeten doen."

Al na drie minuten keek Feyenoord tegen een 0-1 achterstand aan. "Toen waren we wakker, maar we moesten al eerder scherp zijn. Uiteindelijk hebben we het goed opgepakt, maar die slordigheden moeten uit het spel." Feyenoord begon met vijf wijzigingen. "Ik denk niet dat het aan dat vijftal lag, het lag gewoon aan het team. Ik vind dat het aan het team lag, die jongens hebben gewoon hard gewerkt. Uiteindelijk zijn we door in de beker en dat is wat telt."