'PSV blijft onderhandelen: tweetal kan transfervrij vertrekken uit Eindhoven'

'PSV blijft onderhandelen: tweetal kan transfervrij vertrekken uit Eindhoven'

24-09-2016 09:42
4

Jetro Willems en Luciano Narsingh hebben nog steeds geen nieuwe verbintenis bij PSV getekend. Hun contract loopt medio 2017 af. De partijen zijn al langer in gesprek, maar vooralsnog ligt er geen akkoord, weet het Eindhovens Dagblad.

De krant meldt dat er nog steeds wordt gesproken met Willems en Narsingh over contractverlengingen. PSV wil graag snel met het duo verlengen, om een transfervrij vertrek in de zomer van 2017 te voorkomen. In het verleden hanteerde PSV het beleid om spelers met aflopende contracten niet meer in te zetten, maar het duo wordt nog steeds ingezet door trainer Phillip Cocu.

Om Willems is het meeste te doen, aangezien hij in juli al een eerste contractaanbieding van PSV ontving. Dat voorstel werd aan de kant geschoven om met volledige focus de transfermarkt te betreden. Het kwam uiteindelijk niet tot een transfer voor Willems. Er is nog hoop dat de back verlengt met een jaar. Positief voor PSV is dat Narsingh heeft aangegeven dat hij de club niet gratis wil verlaten.