Kluivert moet crisis met nieuwkomer oplossen: Is een gevoelige kwestie

Kluivert moet crisis met nieuwkomer oplossen: "Is een gevoelige kwestie"

24-09-2016 13:57
4

Met acht verliespunten na zeven wedstrijden is de start van Paris Saint-Germain, normaal gesproken de dominerende club in Frankrijk, allerminst goed te noemen. Technisch directeur Patrick Kluivert laat zich na de 2-0 nederlaag bij Toulouse van vrijdag uit over de vormcrisis bij de Franse club.

"We hebben niet op ons beste niveau gespeeld", zei Kluivert na afloop tegen L'Equipe. "En als er veel spelers niet op hun best zijn, is het natuurlijk moeilijk voor het team. Vooral omdat alle teams heel graag PSG willen verslaan." Woensdag wacht PSG een herkansing in de Champions League tegen Ludogorets. "Dan moet het team een reactie laten zien. Dat is nu het belangrijkst."

Wedden

Meer odds

Tegen Le Parisien gaat Kluivert verder: "We zijn niet blij, dat is logisch. We verloren veel ballen", aldus de directeur, die ook moest reageren op het opnieuw buiten de selectie laten van Hatem Ben Arfa door trainer Unai Emery. "Dit is een gevoelige kwestie en ik wil daar nu niet over praten. Zijn stemming is altijd goed, maar hij moet hard werken, net als alle anderen. De situatie van Hatem is geen gemakkelijke, maar we zullen een oplossing vinden."