'Ibrahimovic krijgt 'mini-vakantie' van Mourinho en mist Europa League-duel'

'Ibrahimovic krijgt 'mini-vakantie' van Mourinho en mist Europa League-duel'

27-09-2016 15:35
9

Manchester United kan in het duel met Zorya Luhansk weer over Henrikh Mkhitaryan beschikken. De spelmaker van de Premier League-club was de afgelopen vier duels afwezig wegens blessureleed, maar is op tijd fit voor het groepsfase Europa League-duel.

Op 10 september tegen Manchester City speelde Henrikh Mkhitaryan voor het laatst voor zijn ploeg. In het duel, dat door de ploeg van manager José Mourinho met 2-1 werd verloren, raakte de middenvelder geblesseerd aan zijn dijbeen. Na de 4-1 competitiezege van United op Leicester City afgelopen zaterdag keerde hij terug op het trainingsveld.

Wedden

Meer odds

Mourinho moet het wellicht wél doen zonder Zlatan Ibrahimovic, Anthony Martial en Luke Shaw. Laatstgenoemde liep onlangs hoofdletsel op en is nog een twijfelgeval voor de wedstrijd tegen de ploeg uit Oekraïne. Martial is nog herstellende van een liesblessure, terwijl Ibrahimovic in Italië zou zijn gespot. Volgens Italiaanse media heeft de 34-jarige aanvalsleider van United een 'mini-vakantie' gekregen van Mourinho.

Feyenoord
Feyenoord won zo'n twee weken terug nog van Manchester United in de Europa League. In De Kuip werd het 1-0 voor de Rotterdammers, die opvallend goed speelden tegen de Engelse ploeg. 24 november neemt de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst het weer op tegen United, dan in Old Trafford.