Van Bronckhorst ontvangt goed nieuws: Goed voor de uitstraling van de club

Van Bronckhorst ontvangt goed nieuws: "Goed voor de uitstraling van de club"

30-09-2016 21:11
2

Giovanni van Bronckhorst hoopt komend weekend tegen Willem ll te beschikken over een fitte selectie. Feyenoord speelde afgelopen donderdag nog een zware wedstrijd in de Europa League tegen Fenerbahçe (1-0), maar de trainer lijkt een beroep te kunnen doen op al zijn spelers.

"Al kunnen we pas zaterdag zeggen hoe iedereen er fysiek voorstaat met het oog op Willem II", vertelt de coach op de clubsite van Feyenoord. "Het is van belang dat alle spelers goed hun rust pakken, want ook zo'n reis is een extra fysieke belasting. We moeten goed en snel herstellen en zorgen dat we zondag weer fris aan de aftrap staan."

Van Bronckhorst hoorde dat Rick Karsdorp, Terence Kongolo en Steven Berghuis zijn opgeroepen voor het Nederlands elftal. "Voor een trainer is het fijn om zoveel mogelijk spelers bij de nationale teams hebben. Dat is goed voor de uitstraling van de club en goed voor de ontwikkeling van de spelers. Ze gaan wedstrijden op hoog niveau spelen tegen Wit-Rusland en Frankrijk, daar kunnen ze alleen maar van leren."