'Robben is fit, goed en belangrijk en kan negentig minuten spelen tegen PSV'

'Robben is fit, goed en belangrijk en kan negentig minuten spelen tegen PSV'

18-10-2016 15:06
14

PSV kan zich definitief opmaken voor een treffen met Arjen Robben. De aanvaller van Bayern München is volledig fit, bevestigt Carlo Ancelotti dinsdag op de persconferentie.

"Hij is heel belangrijk", aldus de Bayern-trainer over Robben, daags voor de Champions League-wedstrijd tegen PSV. "Robben is een fantastische speler en heeft goed gespeeld in de laatste wedstrijden. Ik weet zeker dat hij morgen de groep kan helpen. Of hij klaar is voor een volledige wedstrijd? Ik denk dat hij fysiek en conditioneel goed is, dat hij negentig minuten kan spelen."

Wedden

Meer odds

Ancelotti kent weinig personele problemen in de aanloop naar woensdagavond. Franck Ribéry ontbreekt met een blessure, maar Arturo Vidal, Douglas Costa en Juan Bernat zijn fit genoeg om zich op de wedstrijddag in het spelershotel te melden.

PSV kan in elk geval een getergd Bayern München verwachten. De spelersgroep van de Duitsers werd op het matje geroepen door Ancelotti, nadat zaterdag ook niet werd gewonnen van Eintracht Frankfurt (2-2). "Ik was niet tevreden met de houding van de spelers. Ik wil de spelers niet straffen, maar ze moeten begrijpen wat er fout ging. Het is in mijn ogen nog geen crisis."

Lees ook: PSV treft Bayern in 'negatief sfeertje': hier ligt kansje voor ploeg van Cocu