Hoop op contractverlenging bij PSV: Ik weet niet wat het nou precies is

Hoop op contractverlenging bij PSV: "Ik weet niet wat het nou precies is"

18-10-2016 18:45
2

Luc Nilis zorgde er op 26 oktober 1999 hoogstpersoonlijk voor dat hij PSV langs Bayern München schoot: 2-1. De wonderschone goal ging de wereld over en Nilis kreeg de complimenten. Alleen niet van Lothar Matthäus.

"Die goal van jou was niet meer dan een zondagsschot", aldus de Duitser na afloop volgens Nilis. "Ik kon er wel om lachen en wist wie het zei", vertelt de Belg in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Mijn avond kon al niet meer kapot en ik geloof dat dat voor iedereen in Eindhoven gold. Het begon allemaal met een perfecte pass van Ovidiu Stinga. Zo'n bal waar je van droomt en die je misschien een paar keer per jaar zo goed krijgt. Op intuïtie ging ik voor de goal."

Wedden

Meer odds

Nilis is momenteel spitsentrainer bij PSV en hoopt dat de club zijn na dit seizoen aflopende contract verlengt. "Elke morgen stap ik met trots het trainingsterrein op. Ik weet niet wat het nou precies is. De natuur, de rust of de cultuur en de mensen. De waardering hier is een van de redenen waarom ik als speler soms iets extra's kon. Dat veel collega's hier na hun loopbaan terugkeren, zegt alles."