Veltman neemt Guidetti niet serieus: Hij zei ook dat Celta van ons ging winnen

Veltman neemt Guidetti niet serieus: "Hij zei ook dat Celta van ons ging winnen"

21-10-2016 20:19
11

Ook bij Ajax gaat de blik volledig op de Klassieker na het Europese optreden tegen Celta de Vigo. Joël Veltman merkte dat het duel met Feyenoord al meer leefde dan de confrontatie met de Spanjaarden (2-2).

"In de media ging het al meer over Feyenoord dan over Celta. Dat zal in Rotterdam niet anders zijn", zegt de 24-jarige verdediger tegen Ajax Life. "Je ontkomt er niet aan. Op televisie ook niet. Verhalen over dat legendes worden geboren in de Klassieker. Goed, je kent het wel."

Het treffen tussen de aartsrivalen is extra beladen door de ranglijst: Feyenoord en Ajax zijn de nummer één en twee van de Eredivisie. Oud-Feyenoorder John Guidetti, tegenwoordig in dienst van Celta, gooide extra olie op het vuur door een 4-0 zege van de Rotterdammers te voorspellen. "Ach, hij is een Feyenoord-supporter. Hij gaat dus niet zeggen dat Ajax met 2-1 wint", grapt Veltman.

"Hij zei ook dat Celta van ons ging winnen", vervolgt de Oranje-international, die zich zelf niet aan een voorspelling waagt. "Ik ga alleen zeggen dat we vol voor de winst gaan."